Cauti un sistem irigare prin picurare? Atat pentru sere, cat si pentru udarea vegetatiei din aer liber, este o foarte buna investitie. Udarea prin furtunul prevazut cu mici orificii este extrem de eficienta din toate punctele de vedere.

Irigarea de acest tip se face la cateva saptamani de la udarea initiala prin procedura de microaspersie, dupa ce s-a incheiat etapa de plantare. Este important ca sistemul radicular al plantei sa fie suficient de extins, pentru a se dezvolta armonios si a se hidrata corect. Afla avantajele sistemului!

 

Instalatia prin picurare dozeaza eficient cantitatea de apa

Este dificil, in absenta unui sistem care sa faca acest lucru, sa dozezi corect cantitatea de apa necesara fiecarui tip de planta. Sistemul de irigare prin picurare face acest lucru si iti usureaza considerabil nivelul de efort. In acelasi timp, plantele primesc cantitatea optima de apa pentru a se dezvolta armonios, iar rezultatele tale se vor imbunatati vizibil, inca din primele luni de utilizare. Iti vei creste productivitatea, fara sa investesti in mecanisme scumpe sau in produse / substante special proiectate in acest sens.

 

Economisesti considerabil, diminuand pierderile de apa

Poti economisi, in timp ce iti cresti productivitatea? Raspunsul este: categoric da! Instalatia de udare prin picurare iti reduce costurile considerabil, pentru ca te ajuta sa diminuezi pierderile de apa. Apa este directionata spre zonele unde este necesara hidratarea, fiind dozata eficient, fara risipa. In tot acest timp, vei putea economisi resursele pe care alta data le pierdeai, in lipsa unui control total asupra udarii. Daca vrei sa economisesti si timpul pe care il ai, automatizeaza instalatia de picurare. Poti face acest lucru!

 

Poti folosi in timpul irigarii si fertilizatori pentru sol

Acest sistem prin picurare iti permite sa folosesti, in timpul irigarii, si fertilizatori sau substante speciale nutritive pentru sol. In acest fel, te asiguri ca iti eficientizezi munca, fara a desfasura doua actiuni separate, in momente diferite de timp. Daca optezi pentru automatizare, atunci efortul tau va fi si mai mult redus. Irigatul economic, optimizat si eficient este rezultatul obtinut prin utilizarea unui sistem de udare prin picurare. Vei observa, in mica ta gradina agricola, cat de mult iti va creste productivitatea pe termen lung.

 

Castigi lupta cu daunatorii, iar frunzele plantelor nu vor mai fi patate

Acest sistem de irigare vine la pachet si cu alte avantaje derivate scopului initial. Prin hidratarea optima si corespunzatoare a plantelor, vei tine la distanta daunatorii si vei reduce riscurile de patare a frunzelor. Daca te-ai luptat cu aceste probleme in trecut, iata – asadar – o solutie testata, avizata si recomandata de experti, pentru a le tine departe in viitor. Apa dozata eficient va contribui la buna dezvoltare a plantelor, iar acestea vor fi ferite de daunatori. Inca un motiv sa te bucuri de productivitatea sporita a recoltelor!

 

RegalFermierul.ro vinde cele mai performante sisteme de irigat, la pret bun

Daca vrei performanta si cel mai bun pret – in acelasi timp – alege RegalFermierul.ro. Acest magazin online vine in intampinarea ta cu o oferta vasta de produse si accesorii ce asigura irigatul economic, eficient si optimizat.

Cumpara cele mai performante sisteme de irigat: www.regalfermierul.ro/sisteme-si-accesorii-irigatii de la RegalFermierul.ro, la un pret foarte avantajos. Gasesti atat instalatii de irigare prin picurare, cat si sisteme de aspersie si microaspersie, la cel mai bun pret de pe piata. Comanzi online si primesti produsele direct la tine acasa, oriunde locuiesti!

 

Date de contact:

Tel:  0769493825 / 0336 802 328

E-mail: [email protected]