Te-ai saturat ca de fiecare data cand ai nevoie sa imprimi cateva documente sa cauti un centru specializat in acest sens? Investeste intr-o imprimanta de calitate, cu inkjet, iar astfel poti obtine actele necesare in doar cateva momente, indiferent de ora.

In acelasi timp, este important sa investesti intr-un toner imprimanta bun, care sa iti asigure un randament optim si pe care sa il poti folosi pe termen lung fara probleme. Este vorba despre un dispozitiv pe care il conectezi la imprimanta si datorita caruia poti printa o gama larga de documente, indiferent daca sunt color sau alb-negru.

Poti alege un toner imprimanta original sau unul compatibil

Tonerele pentru imprimante sunt impartite in 2 categorii principale, in functie de modul in care sunt concepute. Poti alege, asadar dintre:

  • tonere originale – daca ai o imprimanta HP, atunci este recomandat sa investesti intr-un toner produs de acelasi brand. De ce? Astfel ai garantia ca tonerul se va potrivi perfect dispozitivului tau si iti va fi foarte usor sa il montezi, pentru ca vine la pachet cu instructiuni simplu de urmarit;
  • tonere compatibile – este vorba despre tonerele care, desi nu sunt realizate de aceeasi companie de la care ai cumparat imprimanta, iti sunt de ajutor atunci cand te grabesti si ai nevoie imediat de o solutie.

Color sau alb negru?

Printre detaliile de care mai este bine sa tii cont cand vine vorba despre tonere se numara si faptul ca poti alege sa investesti atat in cele color, cat si in cele alb negru. Gandeste-te intai la tipurile de documente de care ai nevoie in general, iar apoi iti vei da seama care este varianta potrivita pentru tine!

Randament

Randamentul este si el extem de important in privinta tonerelor. Mai exact, trebuie sa stii ca in functie de acest detaliu iti vei da seama cate pagini per minut vei putea printa cu ajutorul unui toner. Citeste descrierea produselor pe care le ai la dispozitie, astfel incat sa iti dai seama ce randament vei obtine!

Cand ai nevoie de cartuse pentru imprimanta?

Daca acasa ai o imprimanta cu cerneala, atunci iti trebuie cartuse cu cerneala atunci cand vrei sa folosesti dispozitivul. Este vorba despre obiecte diferite fata de tonere, dar care iti ofera aproximativ aceleasi rezultate. Singura diferenta intre tonere si cartuse este data de imprimantele cu care sunt compatibile.

Care sunt beneficiile de care ai parte cand dispui acasa de propria ta imprimanta?

Lista avantajelor pe care le obtii cu ajutorul unei imprimante este destul de lunga. Ia in considerare urmatoarele:

  • poti printa oricate documente ai nevoie;
  • nu mai depinzi de centrele specializate in imprimare si copiere;
  • poti inlocui tonerele si cartusele foarte usor;
  • ai la dispozitie o gama variata de tonere si cartuse din care poti alege;
  • poti investi in tonere/cartuse alb-negru sau color.

Online iti poti comanda atat cartuse imprimanta Canon, vezi aici, cat si tonere de la diferite branduri sau tonere compatibile, in functie de nevoile pe care le ai. In loc sa cauti prin magazine produsele care iti sunt necesare, este mult mai usor sa accesezi TonerPro.ro si sa adaugi in cos obiectele pe care ti le doresti!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: +4 021 348 15 19