relatie noua

Orice relatie este unica si irepetabila. Dar greselile pe care le facem sunt cel mai adesea identice. Chiar si unul dintre ele poate deveni fatal, si, de fapt, uneori le faci pe toate. Insa, exista multe lucruri diferite pe care le poti face pentru a construi o relatie ideala, mai ales intr-o noua relatie. Pentru a crea o relatie buna, ai nevoie de mai mult decat putin noroc. Si, desi unele cupluri incearca sa-si mentina relatiile la un nivel bun, comunicand mai mult, exista lucruri pe care nu ar fi necesar sa le faci intr-o relatie noua. Iata ce nu trebuie sa faci, daca doresti sa consolidezi si sa mentii noua relatie.

Nu te plange de probleme, parintilor si prietenilor
Toti oamenii obisnuiti au probleme si divergente din cand in cand. Nu le raspandi, spunandu-le prietenilor si parintilor tai.

Implicarea celorlalti in viata personala poate duce la consecinte neplacute, care iti vor deteriora relatia. In schimb, este mai bine sa discutati unul cu celalalt pentru a intelege mai bine problema, pentru a va ierta unul pe altul, indiferent de cine este vinovat si pentru a gasi o solutie rezonabila.

Nu te compara cu ceilalti

Oamenii care sunt cu adevarat fericiti, se accepta pe ei insisi si pe altii asa cum sunt. A te compara pe tine sau pe cei dragi cu cineva, este necinstit si ireal. In relatia ta, acest lucru duce la un sentiment de nesiguranta.

Nu da vina pe partener pentru esecurile tale

Intelege ca tu trebuie sa-ti asumi responsabilitatea pentru esecurile tale. Nu da vina pe partener si nu pierde timpul cu regrete. In schimb, discuta cu partenerul si incercati sa rezolvati situatia impreuna.

reguli in relatie noua

Nu te lua prea in serios

In viata exista multe urcusuri si coborasuri. Pentru a fi cu adevarat fericit, nu trebuie sa iei totul in serios. Cuplurile fericite se bucura pur si simplu de viata.

Nu trebuie sa critici

Nimanui nu-i place cand este criticat. Criticandu-ti partenerul, vei crea doar un decalaj, ceea ce va duce la consecinte neplacute. In loc sa va criticati unul pe altul, incercati sa gasiti mai multe modalitati blande de a face fata obiceiurilor enervante.

Nu ignora partea financiara a relatiei

Problemele financiare pot afecta chiar si cele mai puternice relatii. Prin urmare, este foarte important sa nu ignori astfel de probleme. Chiar daca subiectul banilor este neplacut pentru tine, ignorarea acestuia va duce la o durere de cap si mai mare.