De indata ce toamna isi face aparitia, temperaturile incep sa scada brusc, mai ales pe timp de noapte iar in curand drumurile devin mai alunecoase. Semne care indica faptul ca sezonul rece isi face incet, dar sigur aparitia. Si daca trebuie sa ne adaptam tinutele pentru acest sezon, acest lucru trebuie sa il facem si cu masina, cu oferte de anvelope iarna la Vadrexim.

Atunci cand temperaturile incep sa fie din ce in ce mai mici, mai ales sub minus sapte grade, cauciurile au tendinta de a se intari. Din aceasta cauza, anvelopele isi pot pierde din eficienta si drept consecinta, nu mai au aceeasi aderenta.

Dar, anvelopele de iarna sunt mai suple, au un material mai suplu, canelura lor este mai profunda, banda lor de rulare dispune de lamele care se prind mai bine si mai usor de drum deci favorizeaza o mai buna motricitate.

Anvelopele de iarna au performante din ce in ce mai ridicate in ultima vreme si eficienta lor este dovedita deja. Pentru a contribui la siguranta masinii, rolul lor este primordial, deoarece sunt singura legatura dintre masina si drum.

Si in mod logic, atunci cand vei folosi anvelopele de iarna, cele de vara nu vor mai fi atat de uzate. Iarna, cele de vara « se vor odihni » si nu vor mai fi atat de supuse uzurii.

Trebuie deci sa profiti si tu de ofertele de anvelope de iarna la Vadrexim, pentru a profita de o multime de beneficii. Anvelopele de iarna prezinta deci principalele avantaje:

  • sunt adaptate celor mai scazute temperaturi.
  • reduc distantele de franare.
  • au o mai buna aderenta pe drumurile inzapezite sau alunecoase.
  • pot optimiza controlul vehicului.
  • pot diminua de asemenea riscul de aquaplaning.

Nicio tehmologie din lume nu poate inlocui o buna aderenta si doar anvelopele de iarna omologate iti asigura siguranta deplina atunci cand pe drum este zapada sau gheata.

Fie ca detii deci o berlina cu tractiune, o masina sport cu propulsie sau un vehicul utilitar cu patru roti motrice, nimic nu joaca un rol mai important decat suprafata care serveste drept punct de contact intre anvelope si soseaua pe care circula. Si chiar daca masinile dispun de un sistem de tractiune integrala, este foarte important sa se investeasca in oferte de anvelope de iarna la Vadrexim, cele mai calitative.

Sunt cele care vor garanta performante ridicate si un condus optim indiferent de situaii si de conditiile climatice. Sunt cele mai apreciate atat pentru aderenta lor, atat longitudinala, cat si laterala pe care o ofera pe o sosea care aluneca sau care este cu zapada.

Confortul oferit este de neegalat si furnizeaza performante ideala, permitand conducatorului sa circule linistit, fara sa se ingrijoreze cu privire la curbele mai stranse pe strazile sau drumurile cu zapada.

Pierderea aderentei si a stabilitatii este cea care te va face sa pierzi carburant deci anvelopele de iarna sunt o optiune mai economica si mai ecologica.

Sursa: Michelin