Testeaza produse gratuit

Cred ca ai auzit deja de BUZZStore, este cea mai mare comunitate de ambasadori de brand din Romania!

Testeaza gratuit produse la tine acasa!

Daca esti o persoana curioasa si iti place sa testezi produse si servicii noi, iti place sa comunici cu prietenii direct sau prin internet cu ajutorul retelelor sociale sau al unui blog personal, esti exact persoana pe care o cautam, te asteptam cu drag in comunitatea BUZZStore.

Peste 10.000 de BUZZeri au primit pana acum produse si servicii gratuite spre testare la ei acasa, din domenii precum alimentare, frumusete, ingrijirea casei, tehnologie, ingrijire personala.

Tu ce mai astepti?

Cum functioneaza

test-like-share

Testeaza gratuit

Testeaza gratuit

Te alaturi comunitatii BUZZStore pentru a testa impreuna cu prietenii tai, GRATUIT, cele mai noi produse si servicii din orasul tau!

Primesti coletul

Primesti coletul

Daca ai fost selectionat intr-una din campaniile active vei primi gratuit coletul si te vei putea bucura de privilegiul de a testa produsele oferite!

Iti spui parerea sincera

Spune-ti parerea sincera

Daca ti-au placut sau nu produsele testate, trebuie sa le spui si prietenilor tai pparerea ta fie in conversatii directe fie in mediul online.

Intra si tu in comunitatea BUZZStore si testeaza produsele care ti se potrivesc!

Pentru a fi ales in campanii nu trebuie sa te concentrezi pe vanzare, pentru BUZZStore opinia ta este importanta. Trebuie doar sa impartasesti prietenilor pareri oneste si in cunostinta de cauza. Acorda-ti timp pentru a experimenta produsul si de a invata mai multe despre el inainte de a raspandi BUZZul.

testeaza produse gratuit cu BuzzStore