Cateva obiective pentru viata de cuplu de care sa tii cont

In acest an, totul ar trebui sa fie posibil, chiar si sa relansezi viata de cuplu, viata in doi. Deci ar trebui sa stabilesti anumite obiective si sa incerci sa le respecti. Iata cateva idei de care sa tii cont.

Nu mai criticati sau bombaniti

Adica, oferiti-va sansa de a vedea doar latura pozitiva a lucrurilor. Inainte de a bombani sau critica partenerul, cel mai bine ar fi sa va ganditi sa faceti mai degraba un comentariu pozitiv.

Faceti dragoste mai des

Este un clasic dar este un gest de intimitate ultim la care ar trebui sa apeleze din ce in ce mai multa lume pentru a fi cat mai fericiti. Pentru ca beneficiile unei relatii sexuale armonioase nu mai trebuie sa fie demonstrate, ar trebui sa incercati sa va aflati cat mai des unul in bratele celuilalt.

Ascultati cu adevarat persoana de langa voi

Trebuie sa luam o pauza de la sarcinile din viata de zi cu zi si sa ascultam cu adevarat persoana de langa noi. Asezati-va deci cateva minute impreuna departe de televizor si de telefoane pentru a asculta persoana de langa.

Cuplul trebuie sa fie prioritatea numarul 1

Inainte de activitatile cu copiii, cinele cu prietenii sau sarcinile menajere, cuplul ar trebui sa fie cel mai important. La inceputul relatiei, lasam cel mai adesea totul deoparte pentru a fi cu persoana iubita, dar odata cu trecerea anilor nu mai reusim asta. Dar este esential sa pui cuplul pe primul loc.

Ai nevoie de un nou obiectiv

Vrei sa slabesti, sa cumperi o casa noua sau sau sa economisesti pentru a pleca peste tot in lume? Nu prea conteaza, atata vreme cat aveti si unele obiective in comun. Este foarte usor atunci cand sunteti amandoi si sunteti gata pentru unele concesii pentru a reusi.

Faceti-va complimente in fiecare zi

Lansati o provocare de a-l complimenta pe cel de langa voi macar o data pe zi. Vor rezulta de aici doar lucruri pozitive si va veti reaminti de ce v-ati indragostit unii de altii si de ce sunteti cuplul frumos de acum.

Seduceti-va din nou unul pe altul

Nu prea conteaza numarul de an petrecuti impreuna, nici cati copii aveti. Jocul seductiei nu ar trebui sa se incheie niciodata.

Indepartati-va de superficialitate

Acest an ar trebui sa fie plasat sub semnul iubirii, nu al superficialitatii. Pentru a regasi esenta iubirii trebuie sa reluam contactul cu radacinile noastre si cu valorile noastre.