muzica un sunet tandru pentru nunta ta

Petrecerile sunt cele mai dorite evenimente deoarece ele sunt cele care degaja veselie si buna dispozitie, oferind distractie din plin. Indiferent de tipul de sarbatoare la care participam, ne dorim sa putem asculta muzica buna si sa putem dansa pe melodiile care plac sufletului nostru. Ca sa ai parte de o petrecere de succes ai nevoie de o trupa de cover profesionista care sa o poata realiza. O astfel de formatie are in componenta sa artisti si tehnicieni profesionisti care sa ofere intotdeauna un spectacol de calitate.

Inainte de a incepe sa cante intr-o locatie, orice trupa trebuie sa fie atenta la marimea acesteia. Sonorizarea este foarte importanta la un eveniment cu muzica live si ea depinde de felul salonului in care se desfasoara acesta, daca incaperea este mica sau mare. Trebuie sa fie alese boxele de cea mai buna calitate si e nevoie de sfaturile inginerilor de sunet in legatura cu cantitatea de boxe care trebuie sa fie folosite in functie de spatiu.

Inginerul de sunet

Inginerul de sunet este cheia succesului unei trupe de cover. Mixul, claritatea sunetului, masterul final pot aduce un real succes trupei si serii evenimentului sau dimpotriva. Fiecare trupa cover trebuie sa aiba propriul inginer de sunet. El este omul indispensabil fara de care nu poate exista nici o trupa de evenimente. Sunt multe trupe care fac imensa greseala de a nu investi intr-un inginer de sunet si aceasta se observa. Atunci cand invitatii sunt la masa si exista in sala microfonii, boxele incep sa piuie sau sa aiba alte reactii, atmosfera petrecerii devine una deloc placuta. Sunetul de calitate este o necesitate a oricarei petreceri reusite.

playlist

O trupa cover profesionista va avea mereu cei mai buni colaboratori pe partea de sunet, firme serioase cu experienta indelungata si va avea doar instrumente profesionale, de cea mai buna calitate, de la cele mai bune firme precum Korg, Yamaha, Fender, Shure, Neumann etc. Sunetul de calitate face oamenii sa danseze, el creeaza o atractie deosebita a oamenilor catre dans.

Petrecerea

La o petrecere de nunta, este foarte important ca echipa tehnica sa fie sosita cu cateva ore inainte de inceperea sarbatorii, pentru a instala echipamentul necesar formatiei de cover si a face verificarile si ajustarile necesare. De obicei echipa tehnica a unei formatie nunta trebuie sa aiba in componenta minim doi membri, care sa poata interveni cu rapiditate in cazul in care este nevoie daca se defecteaza vreun instrument sau un cablu sau se intampla ceva la reteaua electrica. Este stiut faptul ca locatiile de nunta din tara nu sunt facute pentru muzica de calitate la evenimente si de aceea este crucial sa fie prezenta la fata locului o echipa de tehnicieni care sa rezolve aceasta.

Sunetul de la petrecerea de nunta nu trebuie niciodata sa fie foarte puternic. El se adapteaza astfel incat sa fie perceput placut de catre toti cei prezenti si nu sa fie un zgomot asurzitor care sa nu mai permita sa se auda nimic altceva. Reglarea microfoanelor precum si a boxelor, verificarea aparaturii, toate sunt necesare si trebuie facute numai de catre echipa tehnica profesionista. De multe ori sonorizarea de la nunta este facuta de catre un membru al trupei de muzica si acest lucru nu este indicat. Exista un anumit nivel de sunet fata de care nu trebuie sa se scada volumul astfel ca de aceasta treaba se poate ocupa profesionist numai un tehnician experimentat.

trupa cover

Trupa de cover

O trupa de cover profesionista nu va face nimic fara suportul echipei tehnice, oferind astfel numai spectacole de real succes. Acesta este chiar rostul echipei tehnice, a inginerului de sunet, sa obtina maxim de calitate din ceea ce au la dispozitie in diferitele locatii de evenimente. O muzica variata si la un volum atent ales, va atrage cu siguranta toti invitatii la dans si va imprastia voia buna intre toti. Acesta este, de fapt, scopul unui show de nunta, de a inveseli pe toata lumea. Muzica de calitate va recomanda trupa de cover, oferindu-I o reclama foarte buna, dovedind ca artistii care compun formatia sunt cu adevarat profesionisti implicati si cu multa pasiune pentru muzica.

Sunetul si partea tehnica sunt cele mai importante lucruri in timpul desfasurarii unui spectacol live. Aceste elemente vin in completarea pregatirii unui adevarat regal artistic. De aceea este nevoie de echipamente de ultima generatie si de instrumente de top. Chiar daca pentru calitate se plateste un pret, intotdeauna va fi corect raportul dintre cele doua. Nu exista calitate care sa se poata obtine fara efort sau investitie dar rezultatul va fi mereu unul deosebit. Iar atunci cand ceea ce cauti este lucrul bun si facut cu atentie si profesionalism, pretul nu constituie un impediment. Asadar, instrumentistii bine pregatiti, instalatia de sunet potrivita si de calitate, inginerul de sunet, toate imbinate cu un solist bun si un entertainment de exceptie, toate acestea fac dintr-o nunta o experienta de neuitat.