Servicii funerare pentru ca siguranta este mai intai de toate

Decesul unei persoane poate fi cel mai dureros lucru prin care sa treci. A pierde definitiv o persoana draga se va dovedi a fi cel mai traumatizant si cel mai dureros lucru din viata ta.

O companie de servicii funerare Bucuresti te-ar putea ajuta mai mult decat iti poti da seama. Fiind o perioada atat de dureroasa si sfasietoare pentru tine cel mai bine este sa lasi o echipa intreaga de profesionisti sa se ocupe de asta.

Cele mai importante beneficii pe care o companie de servicii funerare le poate aduce sunt:

Obtinerea actelor pentru inhumare sau pentru incinerare, obtinerea avizelor necesare de la SANEPID si de la Procuratura, intocmirea actelor necesatea pentr repatrierea persoanei decedate sau pentru expatrierea acesteia, realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare daca este cazul dar si obtinerea unui loc de veci si reconditionarea acestuia. Cu siguranta ai nevoie de o persoana care sa se ocupe de toate astea pentru tine.

servicii funerare

Cu ajutorul unei companii de servicii funerare vei obtine mult mai usor ajutorul de deces acordat in baza talonului de pensie. Este mult mai usor sa ai parte de o intreaga echipa de specialisti care sa faca toate lucrurile grele pentru tine. Cu siguranta iti vei dori sa stai alaturi de familie si sa nu te mai stresezi cu toate detaliile care tin de inmormantare.

Colaborand cu o companie specializata vei avea parte de mai mult timp liber dar si de energie. Apeland la o companie de servicii funerare non-stop nu vei avea de ce sa te mai stresezi tu cu toate pregatirile. Timpul pe care il ai liber il vei putea petrece alaturi de persoanele dragi tie.

Servicii funerare Bucuresti

Daca vrei sa te bucuri de cele mai calitative servicii funerare atunci trebuie sa stii ca o companie specializata se va ocupa in detaliu de tot ce tine inmormantarea. Alaturi de acestia vei avea parte de  urmatoarele beneficii:

candele, lumanari, precum si alte articole religioase;

– coroane, jerbe dar si buchete de flori pentru inmormantare ;

– sicriu, garnituri si crucea pe care o doresti;

– catafalc cu lumini si capac frigorific, la cerere;

– prosoape, batiste, esarfe;

– coliva, colaci, pachete cu produse alimentare, de post sau de dulce;

– organizarea pomenii la cimitir sau la restaurantul firmei de servicii funerare.