pariuri sportive

Vei ramane placut surprins sa afli ca pariurile sportive dateaza inca din cele mai vechi timpuri. Acestea nu reprezinta o noutate pentru societatea noastra si pentru prima data au aparut in Grecia Antica. In acea perioada cetatenii pariau pe castigatorul diferitelor sporturi practicate.

Pariuri sportive – istorie

Pariurile sportive au facut un salt imens si au ajuns din Grecia Antica direct in Impreiul Roman. Acestea au devenit faimoase la Coleseum. Aici aveau loc lupte intre galdiatori dar si curse realizate cu carul.
Imediat dupa aceasta perioada, pariurile sportive au devenit un hobby important si in Evul Mediu. Sportivii din acea vreme au devenit celebri datorita acestor pariuri.

In acea perioada pariurile erau considerate o modalitate frumoasa prin care iti putea petrece timpul si prin care te putea bucura de sporturile tale preferate. Evolutia pariurilor a luat o intorsatura in anul 1780 atunci cand in Anglia a avut loc marea revolutie a pariurilor sportive. Din acel moment au inceput sa se deschida locuri destinate pariurilor sportive si se paria in special pe cursele cu cai.

In secolul XIX pariurile au ajuns in America unde au fost primite extraordinar. Dupa care prin anul 1930 in ziare au inceput sa apara pagini specializate in pariuri sportive, apoi s-au extins rapid in toate tarile.
Ultima revolutie este cea de pe internet, aceasta a aparut in Canada si in Statele Unite atunci cand s-au creat firme specializate in pariuri sportive.

pariuri sportive

Aceeseaza pariul zilei pentru a-ti hrani pasiunea

Atunci cand ne gandim la biletul zilei ne gandim la acel bilet pe care iti doresti sa il pui atunci cand simti ca ai sanse foarte mari de reusita. Pariorul trebuie sa se informeze foarte bine. Daca nu are cunostine in acest domeniu atunci cel mai bine este sa citeasca si sa fie mereu la curent cu ultimele noutati.

Un bun parior trebuie sa aiba cunostinte solide despre sport, echipe, ligi, jucatori dar si multe altele. Cu cat acesta are mai multe informatii cu atat sansele de castig vor fi mai mari.

Gaseste-ti o platforma asa cum este pariul zilei din care sa iti poti procura toate informatiile de care ai nevoie.

In sectiunea „Ponturi pariuri” vei gasi toate informatiile care te vor ajuta sa te simti mai sigur pe tine si pe deciziile tale. Ca sa poti paria si sa simti ca ai sanse reale de castig trebuie sa iti insusesti toate informatiile pe care un bun parior trebuie sa le detina.