masina de facut paine

Cred ca nu mai este un secret ca Romanii sunt mari consumatori de paine, motiv pentru care brutariile de la noi nu se pot plange din punct de vedere economic. Sunt multe brutarii care nici macar numai produc paine, o importa gata congelata si doar o pregatesc in cuptoarelor lor, este mai ieftin dar si calitatea este cu mult inferiora unei paini facuta in casa.

In ultimul timp am observat tousi o crestere a cerintelor fata de calitate, au aparut brutarii cu produse naturale care pregatesc paine de vatra ca la mama acasa. O alta solutie ar fi sa-ti pregatesti singur painea cu ajutorul unei masini de facut paine, asa poti sa alegi singur produsele necesare si momentul cand pregatesti painea. Cred ca nimic nu se compara cu mirosul de paine calda pregatita in casa, nu?

Avantaje

Cu masina de facut paine economisesti timp, utilizezi ingredientele preferate si mai ales controlezi calitatea. Nu trebuie sa depui nici un efort in afara de curatirea masinii, practic masina are cateva programe pe care care le urmeaza, face singura totul, framanta aluatul, il dospeste apoi coace painea.

cea mai buna masina de facut paine

Sunt foarte multe modele care au mai multe programe, nu doar pentru paine ci si pentru prajituri, cozonac, pizza, etc. O alta functie utila este programarea, adaugi toate incredientele si programezi ora la cat sa fie gata painea, in asa fel ai painea gata chiar inainte de cina sau alt moment al zilei, ideal nu?

Spre deosebire de modul clasic de a face paine, cu masina de facut paine economisesti timp si bani, iar curatitul ei si accesoriilor se face chiar foarte usor datorita materialului special din care sunt create si de care aluatul nu se lipeste.

masina de facut paine buna

Unde gasim cea mai buna masina de facut paine?

Online, sunt multe magazine care comercializeaza acest tip de produse, cu garantie de 24 luni.

Atunci cand iti cauti masina de facut paine tine cont de urmatoarele aspecte: capacitatea cuvei intre 500gr si 2kg, este recomandat sa alegi cuva cat mai mare ca sa nu fii limitat de acest aspect, programe si functii, accesorii si desigur compania producatoare. La functii nu ar trebui sa lipseasca pastrarea la cald, pornire intarziata sau grad diferit de coacere.

Accesorii importante pe care masina de facut paine trebuie sa le aiba in dotare: tava sau tavi pentru paine, pensula, pahar gradat, palete, lingura pentru masurat, etc.

Acum ca ne-am convins de utilitatea acesteia nu va mai ramane decat sa cautati oferte pentru a cumpara cea mai buna masina de facut paine si cea mai potrivita nevoilor Dvs.