Probabil ca si tu ai auzit de vopseaua de par fara amoniac si despre cat de multe beneficii are aceasta. Dar consideram ca este important sa stii adevarul despre amoniac, dar si despre avantajele pe care le poti obtine folosind o Vopsea fara amoniac.

 

Ce este amoniacul?

Amoniacul este un compus chimic alcatuit din trei atomi de hidrogen si un atom de azot. Amoniacul, avand o starea de agregare gazoasa, are un miros intepator si este mai usor decat aerul. Este important insa sa mentionam ca amoniacul poate provoca niste reactii moderate, precum iritarea ochilor, nasului si gatului, dar si niste reactii destul de grave, precum dificultati de respiratie, respiratie suieratoare, dureri in piept, arsuri, degeraturi si poate duce chiar si la aparitia de edemuri pulmonare.

 

De ce au nevoie vopselele de par de amoniac?

Pentru ca o vopsea de par sa patrunda cat mai bine in fire si sa ramana acolo pentru o perioada cat mai indelunga de timo, are nevoie de ceva coroziv care sa deschida cuticula firului de par. Prin urmare, amoniacul s-a dovedit substanta perfecta pentru atingerea acestui obiectiv, iar foarte multe vopsele de par permanente il folosesc pentru a face culoarea sa acopere firul de par si sa ramana o perioada cat mai indelungata, chiar si pe firele de par albe sau gri. Dar asa cum bine iti poti imagina, acest proces dauneaza parului, lasandu-l de multe ori uscat si lipsit de vitalitate.

 

Care sunt beneficiile unei vopsele de par fara amoniac?

Spre deosebire de o vopsea clasica, vopseaua care nu contine amoniac are un impact negativ asupra parului mult mai mic, astfel ca nu il afecteaza firele de par, nu le usuca si nu le degradeaza. Mai mult decat atat, vopseaua fara amoniac nu modifica PH-ul firului de par, prin urmare ii ofera acestuia un aspect natural, sanatos si stralucitor.

Chiar daca tindem sa credem ca nu putem obtine rezultate la fel de bune, folosind o vopsea fara amoniac pe firele de par albe sau gri, este important sa mentionam ca stiinta a evoluat mult si in aceasta directie. Prin urmare, o vopsea de par fara amoniac poate avea o putere de colorare si o rezistenta la fel de mare, precum vopseaua clasica de par.

Scapi de mirosul urat si intepator, caci asa cum iti spuneam si putin mai devreme, amoniacul are un miros foarte intepator.

Daca iti doresti o vopsea de par care iti aduca rezultate surprinzatoare, cu zero riscuri, iti recomandam sa alegi o Vopsea fara amoniac Londa Professional 8/81. Datorita formulei Extra Rich Crème cu ceara naturala si Keratina, vopseaua Londa ii ofera parului o stralucire exceptionala, dar si o culoare vibranta care rezista pana la 24 de spalari. Mai mult decat atat, vopseaua este capabila sa acopere cu pana la 50% firele de par albe.

 

Alege o vopsea de par care sa iti aduca rezultate exceptionale, dar fara sa iti afecteze parul mai mult decat o fac factorii atmosferici, dar si poluarea.