iun. 28, 2018
52 Views

Motivele pentru care un barbatii se simt coplesiti de stres acasa

Written by

Motivele pentru care un barbatii se simt coplesiti de stres acasa

Motivele pentru care un barbatii se simt coplesiti de stres acasa

Contestatiile si certurile de familie sunt foarte neplacute si pot duce la distrugerea relatiilor. Femeile, prin natura lor, sunt emotionale si adesea scot afara emotii negative asupra sotului, mai ales cand acestia vin acasa. Barbatii, de obicei, isi restrang toate sentimentele in interiorul lor si cand incep sa manifeste emotii violente, devine clar ca sunt coplesiti de stres.

Relatia ideala dintre doua persoane diferite este practic imposibila. Baza oricarei casatorii este rabdarea . Numai datorita acestei calitati se poate realiza o armonie.

Ce se intampla daca sotia nu vrea sa se compromita deloc? Sentimentele lui, probabil, vor disparea.

Stresul sotului apare in situatiile in care nu este multumit de comportamentul sotiei sale, dar nu poate sa-i spuna direct. Este dificil pentru un barbat sa spuna totul, din cauza caracteristicilor sale psihologice. Desigur, toate motivele sunt individuale si barbatii au propriile motive de iritare. Cand o femeie este chinuita de gandul: „Chiar imi stresez sotul cu actiunile mele”, ar trebui sa asculte sfatul unui psiholog despre posibilele cauze ale acestui stres.

stress

Refuzul femeilor de a-si lua propriile decizii si cererile constante asupra sotilor lor pentru a rezolva orice problema, chiar si cele mai nesemnificative, ii deranjeaza. Ea intreaba: „Crezi ca aceasta geanta se va potrivi cu rochia?” Lui nu-i pasa deloc de geanta, fiind ocupat cu gandurile sale despre serviciu sau afacere. Care va fi reactia lui?

Controlul constant asupra sotului, citirea mesajelor din telefonul sau,  intrebarile despre locul in care se afla, sunt  motive de stres pentru un barbat, atunci cand ajunge acasa.  Nu te uita constant la ochii lui incercand sa ghicesti ce gandeste,  si in acelasi timp sa-l intrebi ce sentimente are pentru tine.

Sotia trebuie sa invete sa se opreasca la timp, altfel sotul coplesit de stres, poate dezvolta o discordie serioasa. Incalcarea mandriei masculine, ii va afecta sentimentele pentru tine.

Spread the love
Article Categories:
Lifestyle
Testeaza produse gratuit

    Blog cu articole despre internet, social media, influencer, marketing, branding, design, business, content writing, tutoriale, stiri si review-uri produse.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *