Salutare dragilor, azi vreau sa va povestesc despre ideea care mi-a venit pentru o schimbare mai ciudata pentru gradina in care ma relaxez cu prietenii in spatele casei. Mi-a venit ideea sa cumpar un container in care sa fac un fel de foisor.  Voi reveni cu poze si mai multe detalii despre cum arata gradina mea, dupa ce voi finisa containerul.

Am intra pe olx.ro. Este plin siteul de anunturi cu vanzari de containere! Am ales un model ieftin pentru ca oricum o sa-i aduc modificari. Am inchiriat un camion cu macara si am adus containerul la domiciliu.

Ce urmeaza sa fac?

  • Sa vopsesc containerul;
  • Sa ii pun parchet;
  • Sa ii fac o deschidere;
  • Sa ii instalez un gratar;
  • Sa schimb putin peisajul din gradina.

Cu siguranta am sa schimb peisajul locului meu de relaxare, iar prietenii vor ramane socati. Va dau un mic trick: aceste containere se pot folosi si pentru deschiderea unui business de tip fast food. Investitia achizitionarii nu este chiar asa mare si scapi si de plata chiriilor. Eu la containerul meu o sa pun si tablou electric.

Cum a decurs transportul? I-am contactat pe cei de la camionmacara.ro si le-am spus ca am nevoie sa transport un container din Constanta, catre Bucuresti. Baietii s-au miscat foarte repede, in sensul ca au trimis contractul, eu l-am trimis inapoi semnat si scanat iar a 2-a zi au fost la Constanta si au ridicat containerul. Eu nu am miscat un deget. La ora 16:00 erau in fata domiciliului sa imi livreze „coletul”. Pe ei ii recomand pentru profesionalism, iar voua ii recomand tot pe ei daca aveti si altceva de transportat.