aug. 30, 2018
155 Views
Comentariile sunt închise pentru Sfaturi pentru fotografii si video de nunta reusite

Sfaturi pentru fotografii si video de nunta reusite

Written by

O legenda provenita din Grecia spunea ca la inceput Dumnezeu a facut omul cu 4 maini si 4 picioare si i-a separat pentru a se cauta o viata intreaga. Odata ce se gaseau acestia se cununau in fata Sa si deveneau din nou un intreg. Daca va aflati aici cu siguranta ca deja ati trecut prin aceasta etapa si v-ati gasit jumatatea.

Fotografia de nunta este un amestec de multe genuri artistice ce fac trimitere catre aceasta arta straveche. Cu alte cuvinte aceasta poate incorpora portretizarea, fotografia de familie, documentarul, budoirul, evenimente si imagini apropiate

Nu este un secret faptul ca o fotografie exclusiva de nunta va dainui peste inimile Dvs. pe toata durata vietii, fiind unul dintre cele mai fericite evenimente ce isi pot face simtita prezenta. Pentru a putea imortaliza aceasta ocazie speciala este necesara angajarea unui fotograf nunta si unui videograf de nunta profesional, bine organizat si extrem de talentat.

Este normal sa fiti selectivi in acest parcurs, motiv pentru care echipa noastra isi doreste sa va sfatuiasca cu cateva lucruri esentiale, pe care le veti gasi de mare ajutor.

  • Orientati-va dupa locatiile dorite in care se va putea desfasura sedinta

Foarte multe cupluri trebuie sa in considerare acest lucru daca isi vor dori o sedinta foto profesionala. Este importanta alegerea unei locatii deorece lumina poate varia sau pot exista conditii meteo speciale.

Recomandam ca aceste aspecte sa fie luate in considerare de la inceput pentru a evita neplacerile ce isi pt face aparitia. Locatia este cheia, trebuie sa aleaga locul in care se simt uniti si detasati de problemele lumii pentru a se bucura de clipe de neuitat.

  • Echipamentul tehnic trebuie sa fie piesa de rezistenta

Fotograf si videograf de nunta

Echipamentul este foarte important pentru realizarea optima a fotografiei de nunta sau video nunta. Sistemele DSLR sunt cele mai eficiente in acest sens, motiv pentru care aparatul foto va trebuie sa devina versatil pentru o eficientizare corecta a muncii. Asta inseamna sa fii capabil sa lucrezi la un ISO ridicat, alaturi de o viteza de fotografiere rapida cunoscand toate punctele de focalizare excelente. Astfel, nu se poate activa in aceasta nisa daca nu va exista experienta si vechime care pot da clientilor incredere.

  • Lumina este sfanta in fotografierea momentelor din nunta

Cea mai buna modalitate este de a cerceta in prealabil locatia, cautandu-se lumina necesara care sa poata capta cu usurinta si rafinament aceste clipe speciale. Astfel, se vor putea obtine imagini puternice si calitative atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere psihic.

Lumina naturala este o modalitate excelenta de a accentua prezenta cuplului intr-o incapere, fara prea multa miscare. Ferestrele sunt foarte utile deoarece adauga o senzatie de euforie si libertate. Bineinteles, aceasta lumina va fi, de asemenea, abundenta si in fotografiile din exterior, unde va fi posibila montarea unor lumini de studio (reflectori). Nu este bine sa se faca exces de lumina, lucru pentru care trebuie sa se acorde atentie maxima.

Cunoscand aceste aspecte esentiale, clienti vor putea beneficia de sedinte foto pentru nunta de exceptie, deprinse parca din cele mai iubite basme ale copilariei.

Credit foto: mariusniculae.com

Spread the love
Article Categories:
Diverse
Testeaza produse gratuit

    Blog cu articole despre internet, social media, influencer, marketing, branding, design, business, content writing, tutoriale, stiri si review-uri produse.

    Comments are closed.