mart. 6, 2018
76 Views
Comentariile sunt închise pentru Reteaua Telekom a picata

Reteaua Telekom a picata

Written by

telekom

In ziua de luni 5 martie 2018 reteaua telekom a cazut, clientii neputand apela sau sa fie apelati, fara date mobile pentru toata ziua.

Reprezentantii companiei au publicat pe facebook despre problema tehnica pe care o au si ca se lucreaza pentru remediere.

„Pe fondul unor disfunctionalitati de natura tehnica, o parte dintre clientii Telekom pot intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date mobile.

Echipele noastre tehnice lucreaza in acest moment pentru remedierea acestor disfunctionalitati in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca specialistii nostri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali”, se arata in postarea celor de la Telekom.

Postarea asa cum era de asteptat a atras mii de comentarii din moment dat ce clientii nu aveau acces la internet. O lipsa de profesionalism care dupa spusele mai multor clienti va atrage un val de portabilitate catre alte companii de telefonie.

Spread the love
Article Categories:
Diverse
Testeaza produse gratuit

    Blog cu articole despre internet, social media, influencer, marketing, branding, design, business, content writing, tutoriale, stiri si review-uri produse.

    Comments are closed.