uber

In ultimul timp am asistat la razboiul trist dintre gunoaiele de taximetristi si soferii de la uber. Am sa va vorbesc despre experienta mea cu uber si de ce am ales sa merg numai cu ei.

In primul rand nu-mi plac tazimetristii pentru sunt tupeisti, nu sunt educati si au masini praf. La ultima cursa am mers cu un logan, nu vreau sa stiu cum isi lua nenea ala ITP-ul si de ce masina nu era deja la remat, dezastru credeti-ma. De ei ca soferi numai vorbesc, faptul ca-ti umfla pretul este o nimica toata fata de faptul cum se comporta. Am intalnit taximetristi care refuza cursele ce nu le convin sau iti spun in fata ca merg dar fara ceas si pe alti bani. Dar cu toate astea cred ca sunteti si voi sunteti familiarizati chiar daca ati apelat de putine ori la taximetristii de la noi din tara.

 

uber romania

Potrivit Stiri Cluj la inceput am mers cu uber mai mult din curiozitate, apoi din necesitate, insa un lucru am observat imediat, uber este cilivizat. Toate masinilie lor sunt intretinute, curate iar soferii sunt…asa cum trebuie.

Sunt multi soferi uber care te servesc cu apa, iti deschid usa, cablu de incarcate pentru telefon, te intreaba daca este ok volumul la muzica, ce muzica preferi fara sa fii obligat sa asculti manele toata cursa ca la taxi si multe altele, te fac sa te simti client si costa mai putin, nu stiu ce ti-ai dori mai mult.

Din pacate nu sunt inca destul masini uber unde locuiesc eu si inca trebuie sa astepti, insa cu timpul situatie se va schimba si vor fi tot mai multe masini iar cei de la taxi vor fi obligati sa se schimbe si ei chiar daca nu le place concurenta.

In incheiere fac o parantez pentru necunoscatori si pentru sceptici, compania uber a platit de trei ori mai multe taxe decat primele 9 companii de taxi la un loc si asta in conditiile in care avem foarte putini soferi uber si asta spune tot.