iul. 27, 2018
58 Views
Comentariile sunt închise pentru De ce ai nevoie de un fotograf profesionist pentru botez?

De ce ai nevoie de un fotograf profesionist pentru botez?

Written by

foto botez

Fotograf botez

Botezul este prima taina. Unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei persoane, este un ritual  plin de inteles, profund. Acest eveniment nu este numai nasterea spirituala a omului, ci dezvaluie misterul invierii sufletului nostru. Aceasta este o zi cu adevarat unica, care nu poate fi recreata. Din pacate, cu trecerea anilor, chiar si cele mai vii emotii se estompeaza. Prin urmare, cea mai buna modalitate de a pastra amintirile placute, momentele de bucurie si incantare, sunt fotografiile. Acestea te ajuta sa te intorci in acele zile memorabile cand sentimentele te-au coplesit. 

Este important sa fi captat toate momentele importante ale botezului, cum ar fi o conversatie cu preotul, momentul ritualului, binecuvantarea apei, ungerea bebelusului cu mirul sfant, scaldatul bebelusului in apa sfantita, imbracatul in camasa de botez etc …

fotograf botez

Fotograful de botez

Pe piata serviciilor fotografilor pentru ziua botezului, exista multe oferte de fotografi pentru botezul copiilor. Atunci cand alegi un fotograf pentru botez, trebuie sa acorzi atentie portofoliului sau, precum si feedback-ului celor care au folosit serviciile acelui fotograf specialist. Un fotograf botez profesionist foloseste tehnici de fotografiere, deoarece imaginile de productie nu sunt pe deplin adecvate de a fi facute in biserica. Botezul se face intotdeauna in interiorul bisericii. Iluminarea in astfel de conditii este foarte specifica. In primul rand, in bisericile ortodoxe este destul de intunecat. In al doilea rand, lumina este, de obicei, indreptata spre spatele participantilor la ritual, fetele lor ramanand in umbra. Aceasta situatie este foarte problematica pentru fotograf. Daca nu esti un fotograf profesionist, chiar daca ai o camera buna in mana, este putin probabil sa faci fotografii bune. Este important sa folosesti o matrice extrem de sensibila,  care va ajuta la depasirea dificultatilor cu iluminatul. Numai un maestru care are o experienta si abilitati suficiente in fotografierea ritualului de botez este capabil sa faca fata unei astfel de sarcini responsabile.

fotograf de botez bucuresti

Sesiunea foto

Inainte sau dupa ceremonia de botez, poti organiza o sesiune foto a bebelusilor. Pozele realizate in afara bisericii, vor fi un plus perfect pentru fotografiile principale. Un loc minunat pentru captarea celor mai bune imagini poate fi o zona dintr-un parc, deoarece majoritatea botezurilor se fac in sezonul cald. Cu toate acestea, chiar si pe vremea ploioasa sau rece, poti crea fotografii frumoase,  organizand o sesiune foto la domiciliu. Aceasta optiune este considerata cea mai confortabila pentru copii. Situatia nu ii deranjeaza si nimic nu ii poate speria. Un bun spatiu pentru a sarbatori botezul poate fi o cafenea, un restaurant sau chiar acasa. Intr-o astfel de atmosfera festiva, fotograful de botez va face poze stralucitoare si traditionale copilului si rudelor sale. 

Dupa multi ani, tu si copilul tau adult, veti putea face o imersiune in amintiri pentru a resimti acele emotii uitate. Pentru a face acest lucru, trebuie doar sa deschizi portofoliul fotografului profesionist si sa vizualizezi fotografii realizate la alte botezuri. Un fotograf botez profesionist pentru botez este acela care inainte de a fi fotograf, este un bun crestin care poate reda emotiile unui botez si momentele de inceput ale unei noi vieti.

Spread the love
Article Tags:
Article Categories:
Diverse
Testeaza produse gratuit

    Blog cu articole despre internet, social media, influencer, marketing, branding, design, business, content writing, tutoriale, stiri si review-uri produse.

    Comments are closed.