Ofertele de pariuri fotbal au foarte multe optiuni atragatoare pentru pariori, insa totalul de goluri din meci este printre cele mai populare selectii de pe biletele din Romania. Multi pariori includ aceasta optiune in strategiile pe care le dezvolta, fie ca pariu simplu, fie in componenta unui pariu de tip acumulator. Daca vrei sa afli cum poti alege cele mai potrivite meciuri pentru acest tip de pariu, descopera cateva sfaturi utile in randurile de mai jos!

Ia in calcul forma echipei

Unul dintre cele mai importante detalii din sport este forma echipei. Daca o echipa este “pe val”, atunci te poti astepta la victorii rasunatoare in fata echipelor de acelasi calibru sau chiar la remize “albe” in fata unui adversar mult mai bine cotat. Daca echipa este intr-o forma slaba, ar putea pierde la o diferenta destul de mare de goluri. Evident, nu exista garantii in sport, motiv pentru care sunt atat de atragatoare ofertele de pariuri fotbal.

Disputele directe

Dintr-un motiv sau altul, anumite intalniri tind sa ofere spectacol si un numar mare de goluri de fiecare data, asadar este foarte important sa analizezi rezultatele din trecut. Daca cele doua echipe au obiceiul de a oferi partide pline de goluri de fiecare data cand se intalnesc pe teren, ai putea opta pentru selectie Peste 2,5 Goluri.

Componenta echipei de start

Lista de “titulari” este oferita de echipe imediat inaintea inceperii partidei, asadar ai putea sa amani parierea pana dupa ce afli componenta fiecarei formatii. Astfel, vei putea sti daca unul dintre portarii cu experienta lipseste sau daca golgheterii celor doua echipe vor fi in teren.

In plus, atunci cand una dintre echipe urmeaza sa dispute un meci in cupele europene peste cateva zile, antrenorul ar putea “odihni” cativa membri importanti ai lotului, dandu-ti socotelile peste cap. Tocmai de aceea, cea mai buna recomandare este sa astepti lista cu jucatori inainte de a alege numarul total de goluri din oferta de pariuri fotbal.

Cifrele” competitiei

Daca vrei sa iti maresti sansele de castig, atunci trebuie sa analizezi frecventa cu care meciurile din respectiva competitie depasesc pragul de doua goluri. La un calcul simplu facut pe ultimii ani, vei observa ca majoritatea ligilor din lume au o medie de goluri pe meci cuprinsa intre 2,4 si 2,6. Tocmai de aceea, optiunile ofera cote echilibrate la pragul de 2,5 goluri.

Daca decizi sa pariezi pe o disputa din Prima Liga a Rusiei, atunci trebuie sa stii ca media de goluri pe meci se apropie de 2. Spre deosebire, in Super Liga din Elvetia vei descoperi o medie de peste 3 goluri per disputa. Daca vrei sa iti creezi un avantaj, asigura-te ca si cifrele sunt de partea ta!

Stilul de joc al echipelor

Stilul de joc al fiecarei echipe este deosebit de important din perspectiva strategiei de pariuri fotbal. Pentru a preconiza corect daca meciul va avea mai mult sau mai putin de 2,5 goluri, trebuie sa stii care este abordarea fiecarei formatii.

Unele echipe se apara tot meciul, iar putinele goluri vin in urma unor faze fixe sau a unor contraatacuri fulgeratoare. Alte echipe aleg sa joace totul pe “cartea” atacului, oferind mai putina atentie fazei defensive.

Daca vrei sa gasesti cote excelente la toate optiunile de pariuri fotbal si sa iti construiesti o strategie puternica pe termen lung, alege Get’sBet!