oct. 29, 2017
117 Views

Dezactivare tips, tricks, si suggestions

Written by

dezactivare tips, tricks, si suggestions in windows 10

Windows 10 a introdus multe functionalitati si aplicatii noi, iar cei de la Microsoft doresc sa fie siguri ca utilizatorii sunt constienti de toate aceste lucruri noi pe care le poate face noul sistem de operare. Asa a luat nastere sistemul de alerte si notificari Tips, Tricks, si Suggestions Pop-Ups, un sistem care afiseaza ocazionl diverse notificari privind noile caracteristici. Pe cat de util ar fi sistemul, la un moment dat devine enervant, iata cum il puteti dezactiva:

Primul pas, intrati in Start, Settings, apoi in System

windows-10-settings

In rubrica Settings alegem System > Notifications & Actions, derulati in jos in lista de optiuni pana gasiti Get tips, tricks, and suggestions as you use Windows, dezactivati functia comutand pe Off.

windows-10-tips-tricks-suggestions

Acum ati dezactivat alertele bazate pe notificari pe care le primiti cu privire la diferite functii precum Cortana, aplicatiile Meteo, Harti si alte aplicatii Microsoft.

Spread the love
Article Categories:
De pe internet
Testeaza produse gratuit

    Blog cu articole despre internet, social media, influencer, marketing, branding, design, business, content writing, tutoriale, stiri si review-uri produse.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *