advertoriale

Pentru ca site-ul tau sa fie mai vizibil in cautari, sa creasca in trafic si sa primeasca vizite de la persoane direct interesate de serviciile pe care le oferi ai nevoie de optimizare SEO. Trebuie sa iti dezvolti profilul de backlink-uri si cea mai buna metoda pentru a face acest lucru este sa apelezi la advertoriale.

Advertoriale sunt articole platite, cu link catre site-ul tau si publicate pe alte site-uri sau bloguri cu autoritate mare. Textul trebuie redactat in asa fel incat sa fie cat mai convingator, sa descrie foarte bine ceea ce oferi si sa indeme la actiune, de exemplu sa dea click pe link pentru a ajunge tau unde va gasi informatiile ce il intereseaza. Pentru redactarea poti apela la un writer cu experienta care are bune cunostinte SEO, astfel va stii cum trebuie redcatat articolul tau, desnistatea cuvintelor cheie ce trebuie folosita pentru ca advertorialul sa fie optimizat pentru motoarele de cautare

Advertoriale ofera backlink-uri naturale si Google-friendly, ajuta la o pozitionare buna in motoarele de cautare folosind cuvinte cheie si sunt parte din procesul de link building agreat de Google, Bing, Yahoo, etc. Pentru ca un advertorial sa fie eficient este recomandat sa fie publicat pe un site cu continut relevant.

Marketing

Sunt cea mai eficienta metoda de marketing, cu ajutorul lor iti cresti vizibilitatea site-ului in mod natural. Linkul prezent intr-un advertorial care duce catre site-ul tau este vazut de motoarele de cautare ca o recomandare, ca un vor pozitiv ce ti-l acorda.

Totusi este important sa studiem bine calitatea site-ului unde va fi publicat, ip dedicat, trefic, date metrice, trust flow, citation flow, vechime si in primul rand densitatea advertorialelor prezente pe acel site. Publicarea lor in exces poate fi daunatoare poate sa scada calitatea site-ului respectiv. Este recomandat sa apelezi la o firma SEO cu experienta care sa iti planifice o campanie de advertoriale premium pe cateva luni. Ei au colaboreaza deja cu bloggeri de mult timp si stiu ce este mai potrivit pentru nevoile tale.

Spre deosebire de campaniile PPC sau Facebook Ads, rezultatele SEO obtinute din advertoriale sunt pe termen lung, linkul catre site-ul tau va fi mereu prezent, nu se va sterge. Chiar si daca vorbim de investitie, advertorialele sunt cea mai avantajoasa metoda de marketing in comparatie cu alte metode de promovare.