Esti in cautarea unei solutii optime, prin care sa acoperi pardoseala din spatiul de care dispui? Din fericire, ai foarte multe variante interesante spre care te poti orienta, incepand de la pardoseli epoxidice si pana la cele din cuart ori pardoselile decorative, care sunt extrem de interesante si atractive ca design.

Pentru a putea alege, insa modelul ideal, trebuie sa te gandesti la cateva elemente extrem de important. Din randurile de mai jos poti afla cele mai importante detalii despre pardoselile de pe piata, pentru ca atunci cand iti incepi sesiunea de cumparaturi sa iti fie cat mai usor!

Pardoseli epoxidice – din ce sunt realizate si ce avantaje iti ofera?

Realizate atent din rasini epoxidice, adica substante chimice ale caror stare de agregare este in forma naturala sub forma lichida, pardoselile epoxidice sunt unele dintre cele mai cautate materiale, pe care le poti folosi in spatii mari, generoase. Este vorba despre pardoseli simplu de curatat, mai ales daca traficul este unul intens si care te ajuta sa scapi de praguri si de imbinari. Materialele se aplica uniform pe intreaga suprafata, cu ajutorul unei tehnici de ultima generatie, ceea ce inseamna ca podeaua va fi gata intr-un timp foarte scurt!

Despre pardoselile epoxidice mai trebuie sa stii ca sunt rezistente pe termen lung, avand o durata de viata de pana la 15 – 20 de ani, fara sa aiba nevoie de reparatii.

Pardoseli speciale pentru depozite

Daca ai un depozit acasa ori un spatiu mai mare, pe care planuiesti sa-l inchiriezi, atunci trebuie sa stii ca ai la dispozitie pardoseli speciale pentru astfel de locuri. Astfel de pardoseli au in componenta lor rasini epoxidice pe baza de apa, ale caror proprietati sunt excelente, asigurandu-ti rezistenta pe termen lung!

Pardoselile pentru depozite pot fi realizate fara rosturi si fara praguri, ceea ce inseamna ca pe ele pot fi folosite utilaje de mici dimensiuni, iar muncitorii isi pot desfasura activitatea fara probleme. Mai mult, pardoselile sunt usor de curatat si de intretinut!

Pardoseli cu cuart

Printre cele mai potrivite tipuri de pardoseli pentru industria alimentara se numara cele cu cuart. Ele sunt rezistente la zgarieturi, dar si la pete, fiind simplu de spalat si de intretinut. De exemplu, toata lumea stie ca in bucatarie este inevitabil ca anumite lichide sa nu ajunga pe jos, insa pana si grasimea este foarte usor de indepartat de pe pardoselile cu cuart.

Pardoseli poliuretanice

Cu un nivel foarte mare de elasticitate si rezistente la zgarieturi si trafic intens, pardoselile poliuretanice iti sunt si ele la indemana atunci cand cauti o solutie potrivita, prin care sa acoperi sapa. Disponibile in foarte multe nuante deosebite, pardoselile din aceasta categorie pot avea grosimi diferite, in functie de ceea ce iti doresti si sunt foarte usor de montat.

Pardoseli decorative

Nu in ultimul rand, poti opta si pentru pardoselile decorative, vezi aici! Despre acestea trebuie sa stii ca sunt perfecte inclusiv pentru locuinta personala, avand in vedere ca sunt extrem de interesante cromatic. Le poti ,,modela” in functie de cum iti doresti sa arate incaperile tale la final, pentru ca nivelul de confort de care te bucuri sa fie unul optim!

Accesand PardoseliIndustriale.ro poti gasi o gama variata de produse de calitate, pe care le poti folosi in diverse spatii. De la case si apartamente, pana la magazine, cabinete medicale ori depozite, pardoselile sunt interesante si rezistente, fiind in acelasi timp durabile si atractive din punct de vedere cromatic!

 

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0766.526.542