In ziua de azi suntem din ce in ce mai preocupati de un viitor verde, sustenabil si lipsit de poluare. Aceste obiceiuri isi pun amprenta si asupra deciziilor de cumparare, atat in materie de alimente, cat si in materie de produse destinate locuintei. Gratie tehnologiilor moderne, specialistii au pus bazele unor seminee bio-etanol. Dupa cum spune si denumirea, combustibilul este etanolul. In acest fel natura nu va fi pusa in pericol, iar gradul nostru de confort va creste.

Acesta nu reprezinta doar un element de decor, ci si o sursa importanta de caldura in timpul sezonului rece. Costurile de intretinere sunt scazute, iar acest lucru se va reflecta in facturile care vor sosi la usa iarna. In plus, pune accentul pe un design modern si induce o stare de liniste si calm incaperii in care este amenajat.

Care sunt avantajele unui semineu bio-etanol?

Pe piata se gasesc zeci de optiuni de seminee, de la cele rustice la cele mai moderne, insa semnieele bio-etanol vor castiga popularitatea in viitor. Pe langa faptul ca sunt usor de montat, acestea nu scot fum si nici nu au costuri ridicate de intretinere.

  1. Nu scoate fum

Intrucat focul cu lemne este inlocuit cu etanolul, fumul nu o sa mai fie un motiv de ingrijorare. In acelasi timp, nu rezulta mirosuri neplacute ca urmare a procesului de ardere. Nu trebuie trercut cu vederea nici aspectul care tine de curatenie. Fiindca nu se mai folosesc lemne, spatiul din jurul semineului va fi permanent curat si in perfecta ordine.

  1. Usor de integrat in orice tip de locuinta

Un semineu bio-etanol se diferentiaza de semineul clasic prin faptul ca poate fi integrat cu usurinta in orice tip de incapere. Acesta se poate monta in perete sau poate prezenta o forma de sine statatoare, fiind usor de instalat. Mai mult de atat, prezinta un design modern care va da personalitate casei tale inca de la primul foc facut.

  1. Se monteaza repede

Acest tip de semineu bio-etanol nu necesita un cos de fum si nici sistem de ventilatie. Un geam este mai mult decat suficient. Nu presupune un mic santier in inima casei tale si nu necesita o echipa care sa puna la punct toate detaliile si finisajele. Totodata, poate fi mutat dintr-o incapere in alta in functie de dorinta si necesitate. Are o greutate mica, fapt ce il face usor de transportat si de instalat, chiar si de catre o persoana fara experienta in domeniu.

  1. Costuri reduse

Deoarece nu se comporta precum un semineu clasic, cel bio-etanol are costuri de intretinere care se indreapta catre zero. Nu are cosuri de fum care trebuie verificate periodic si nici componente care pot sa se strice ca urmare a tipului de lemn utilizat la foc. Mai mult de atat, aceste costuri minime vor fi evidentiate si in facturile din timpul sezonului rece.

  1. Sursa sigura de caldura

Acest produs este sigur si nu reprezinta un pericol pentru locuinta. Semineul bio-etanol este perfect pentru cei care vor sa economiseasca timp si sa se bucure de caldura in cel mai scurt timp posibil. In plus, nu necesita experienta si nici rabdare ca in cazul focului pregatit cu lemne.

Semineul bio-etanol, confort sporit in zilele geroase

In cazul in care esti in plin proces de redecorare, cei de la seminee-expert.ro iti pot da o mana de ajutor. Cu un catalog variat de seminee, acestia respecta natura si aduc mai aproape de tine inovatiile momentului care se bazeaza pe combustibili nepoluanti.

Este si cazul unui semineu bio-etanol care are doar beneficii pentru tine si pentru locuinta ta si poate fi comandat in doar cateva click-uri direct de pe site!