Cand alegem mobilierul pentru dormitor, ne gandim foarte rar la posibilitatea de a alege paturi rabatabile. Acestea insa sunt extrem de apreciate de cei care le-au incercat. In plus, aceste paturi nu sunt o inventie recenta. Acestea au parcurs un drum destul de lung in ceea ce priveste stilul, siguranta si functionalitatea. In spatiile de locuit mai mici, paturile rebatabile care economisesc spatiu sunt deosebit de utile.

Iata sase avantaje extraordinare pe care paturile personalizate de perete le pot aduce acasa.

  1. Paturile rabatabile de perete va economisesc mult spatiu

In micro-apartamente si apartamente mici, paturile rabatabile sunt esentiale din cauza spatiului redus. Chiar si in spatiile de locuit mai mari, o unitate de pat rabatabil care economiseste spatiu poate fi destul de convenabila. Utilizand spatiul vertical neutilizat de pe unul dintre peretii dvs., un pat rabatabil ocupa foarte putin spatiu si nu va va sta in cale cand nu il utilizati. Pur si simplu trageti patul din perete atunci cand dvs. sau oaspetii dvs. sunteti gata sa va retrageti pentru noapte. Dimineata, patul se pliaza usor pentru a elibera o portiune semnificativa de spatiu.

  1. Un pat rabatabil autentic este patul de perete de cea mai buna calitate

Termenii generici sunt utilizati in mod obisnuit pentru a se referi la anumite tipuri de produse. In timp ce puteti gasi diverse marci de paturi rabatabile disponibile, aceasta piesa unica de mobilier integrat este cel mai frecvent cunoscuta sub numele de „pat Murphy”. Acest lucru se datoreaza reputatiei liderului industriei pe care paturile Murphy o au de aproximativ un secol. La biano.ro puteti gasi paturi rabatabile, cunscute si sub numele de paturi Murphy, de inalta calitate. Impreuna cu o garantie pentru hardware-ul patului si designul sau durabil, un pat rabatabil de la biano.ro este, de asemenea, cel mai confortabil pat modern rabatabil in care ati dormit vreodata.

  1. Bucurati-va de siguranta, usurinta in utilizare pe care o ofera un pat rabatabil

S-ar putea sa va intrebati cat de usor este sa deschideti si sa inchideti un pat rabatabil. Sistemul inovator de arcuri cu care sunt proiectate paturile rabatabile face ca deschiderea si inchiderea patului sa fie foarte simpla. De asemenea, sunt foarte sigure de utilizat.

  1. Un pat rabatabil care economiseste spatiu este la fel de confortabil ca un pat conventional

Fiti siguri ca un pat rabatabil care economiseste spatiu are incorporata o saltea de inalta calitate, care este la fel de confortabila ca si dormitul intr-un pat conventional.

Oaspetii dvs. vor aprecia cu siguranta somnul confortabil pe care il vor experimenta. A dormi pe o saltea pneumatica, pe un patut rulant sau pe o canapea extensibila nu este atat de confortabil ca dormitul pe un pat rabatabil.

  1. Paturile rabatabile arata grozav si completeaza decorul casei dvs.

Nivelul ridicat de calitate pe care il ofera un pat rabatabil aduce si un produs care sa completeze frumos decorul casei dvs., indiferent daca patul este deschis sau inchis. Un pat rabatabil poate fi proiectat pentru a se plia intr-un dulap frumos realizat, care ramane functional in timpul zilei, in timp ce patul nu este necesar.

  1. Paturile de perete creeaza un spatiu multifunctional in casa

Aproape orice camera din casa isi va imbunatati mult versatilitatea, devenind o camera multifunctionala cu un pat rabatabil care economiseste spatiu. In special, biroul dvs. de acasa poate deveni cu usurinta un dormitor confortabil pentru oaspetii casei prin adaugarea unui pat rabatabil de perete.

Dupa cum vedeti, paturile de perete sunt mult mai convenabil de achizitionat decat un pat clasic, in special daca detineti un spatiu mic sau aveti nevoie de o camera pentru oaspeti pe care doriti sa o folositi si in alte scopuri. Intrati pe biano.ro pentru a alege patul rabatabil perfect.