vestiar metalic

Si tu gasesti satisfactie in lucrurile care sunt bine facute? Iti place sa ai totul la indemana, sa fii bine organizat si sa nu irosesti timp cautand obiectele de care ai nevoie? Atentia la micile detalii poate face diferenta dintre o poveste de succes si una de esec. Prin urmare, nu neglija detaliile aparent nesemnificative din viata ta.

De exemplu, te-ai gandit cum ar fi daca, acasa sau la locul de munca, ai reusi sa economisesti timp si spatiu folosind un dulap bine compartimentat? Iata de ce este nevoie de compartimentarea curat/murdar a unui vestiar metalic disponibil si in magazinul online Viamond!

„Curat murdar, coane Fanica”

Cu siguranta iti amintesti celebrul tic verbal al personajului Ghita Pristanda din piesa “O scrisoare pierduta”, scrisa de unul dintre cei mai importanti dramaturgi romani, Ion Luca Caragiale. Desi poate parea o contradictie in logica personajului, acesta doreste, de fapt, sa exprime un superlativ.

Astazi, desi expresia si-a pastrat deliciul caragialesc, sensul “curat/murdar” este altul, mult mai apropiat fata de sensul propriu-zis. Altfel spus, a aparut pe piata un model de vestiar metalic special destinat pentru sferele profesionale care presupun purtarea unor uniforme sau a unor haine speciale.

Ideal pentru cei care se schimba

Nu toata lumea care merge la job isi desfasoara activitatea intr-un birou. Dimpotriva, majoritatea locurilor de munca sunt in afara office-urilor. Indiferent de nivelul de pregatire, exista o multitudine de meserii care necesita purtarea unor haine deosebite: uniforme, echipamente de protectie, halate sau salopete.

Imagineaza-ti ca toti medicii, brutarii, mecanicii auto, pompierii sau politistii au nevoie de un spatiu in care sa depoziteze hainele de strada si cele de munca. In sprijinul lor (si nu numai), exista un tip de vestiar metalic, cu o placa despartitoare, pentru a putea separa, “curat/murdar”, imbracamintea de zi si cea de lucru.

Nu doar pentru profesionisti

Desi acest tip de dulap se potriveste manusa oricarei profesii care necesita schimbarea de haine in momentul in care vii sau pleci de la locul de munca, acest obiect de mobilier compartimentat “curat/murdar” poate fi utilizat si in alte contexte. Cei care obisnuiesc sa mearga la sala stiu prea bine cat de important este sa ai un loc sigur in care sa iti poti depozita obiectele personale.

Totodata, un vestiar metalic este extrem de apreciat si in sistemul educational. Este un lucru cunoscut faptul ca elevii au de carat o multime de manuale si carti, care, cumulat, ajung sa cantareasca foarte multe kilograme. Avand la dispozitie un dulap in care isi pot depozita rechizitele, manualele si echipamentele sportive, copiii nu vor mai fi nevoiti sa isi forteze muschii spatelui carand ghiozdane grele.

Aceste vestiare sunt fabricate din tabla de otel, profilata, de prima calitate, au o compartimentare inteligenta si sunt vopsite cu vopsea acrilica ignifuga, cu rezistenta ridicata la coroziune.

Viamond.ro iti ofera o gama variata, oferte promotionale si produse de incredere. La cerere, in functie de nevoile tale, poti personaliza un vestiar metalic cu o serie de caracteristici: acoperis inclinat, polita pentru incaltaminte, suport pentru agatat haina, soclu sau diferite tipuri de inchidere a usilor.