Odata cu dezvoltarea sectorului auto second hand, mediile de achizitie a vehiculelor s-au diversificat. Azi, romanii au la dispozitie o multitudine de variante pentru a alege locul de unde sa isi cumpere o masina rulata, adusa din Germania, fara a se deplasa in tara de origine a masinii.

Pe cat de avantajos, pe atat de riscant poate fi acest fenomen, mai ales pentru soferii care nu detin expertiza tehnica auto. Ca sa cumperi in siguranta masini de vanzare Germania, iti recomandam sa tii cont de aceste 4 sfaturi ale specialistilor.

 

Colaboreaza cu cele mai specializate companii din domeniu

Ca sa te bucuri de o transparenta deplina a tranzactiilor, iti recomandam sa colaborezi cu firme specializate in comercializarea masinilor la mana a doua, aduse din Germania. Spre deosebire de pietele clasice auto sau de vanzarile prin persoane fizice, in mediile controlate vei avea acces la mai multe beneficii.

Expertii se vor asigura ca ai acces la toate informatiile avizate care iti sunt necesare pentru a lua decizia in deplina cunostinta de cauza. Sansele de a face o investitie proasta sunt semnificativ diminuate. Nu vei risca nimic.

 

Asigura-te ca ai parte de garantie service la achizitia ta

Unul dintre cele mai importante beneficii pe care le poti obtine atunci cand colaborezi cu firme de top este garantia service.

Acest avantaj se obtine indiferent de valoarea achizitiei si este cea mai sigura forma de validare a ofertei de marketing. Odata ce ai primit acest beneficiu, poti avea certitudinea unei bune investitii. Daca semnalezi problemele tehnice abia dupa ce ai platit autoturismul, responsabilitatea cade in sarcina vanzatorului. Gandeste-te cat de important poate fi acest avantaj de care te poti bucura.

 

Apeleaza la serviiile de suport tehnic, daca nu ai suficienta expertiza

Expertiza tehnica nu este indispensabila unui sofer. Daca nu ai cunostinte de mecanica, nu esti cu nimic diferit de majoritatea proprietarilor de autoturisme. Poti cumpara – fara probleme – un autoturism, daca apelezi la suportul tehnic pe care ti-l ofera anumite firme, pentru a identifica modelul ideal de masina.

E important sa iei in calcul si costurile de mentenanta pe care le va prespune achizitia ta, nu doar costurile de investitie. Pregateste o lista de intrebari si nu lua decizia de achizitie decat atunci cand ai raspunsurile.

 

Opteaza pentru finantare, daca vrei un model mai nou de masina

Preturile extrem de scazute la autoturisme relativ noi ar trebui sa iti aduca anumite semne de intrebare. Aceasta este cea mai comuna forma de a face investitii proaste in pietele clasice de autoturisme.

Soferii sunt pe deplin convinsi ca „au dat lovitura”, in timp ce – in realitate – au fost inselati. Cand isi dau seama de acest lucru, este prea tarziu. Informeaza-te si fii constient de costurile reale ale vehiculelor rulate. Daca vrei sa achizitionezi un model relativ nou, dar nu ai suficienti bani, poti pentru leasingul auto.

 

Cumpara  – in siguranta –  masini de vanzare Germania de la Auto-leasing.ro

Auto-leasing.ro este o firma cu peste 10 ani de experienta pe piata in industria auto second hand. Se ocupa de masini de vanzare Germania intr-un mod absolut profesionist, oferind clientilor sai multiple avantaje.

Daca vrei sa cumperi autoturisme prin leasing auto second hand fara sa risti nimic, iti recomandam Auto-leasing.ro. Vei avea parte de garantie service la orice achizitie si de suport tehnic gratuit.

 

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: [email protected]