credit auto second hand

Masinile second hand sunt la mare cautare in Romania, iar acest lucru a dus la aparitia unui numar foarte mare de firme specializate in comercializarea acestor masini rulate. Avantajele de a cumpara o masina second hand de la o firma specializata in acest domeniu sunt numeroase: primesti intreg istoricul masinii, primesti garantie pentru cateva luni cu privire la starea tehnica a masinii, ai certitudinea ca cei mai buni specialisti au efectuat verificarile tehnice ale masinii sau poti plati masina second hand dorita printr-un credit.

Cel mai adesea cei care doresc sa cumpere o masina second hand se confrunta cu lipsa intregii sume necesare pentru a achita masina dorita. Prin urmare, un credit auto este exact ceea ce au nevoie pentru a cumpara masina second hand mult mai usor. Acest tip de credit auto este oferit de diverse firme, iar firma de top care iti poate oferi un credit pentru leasing auto rulate persoane fizice este Mogo. Mogo este o institutie financiara nebancara ce isi desfasoara activitatea in 14 tari din Europa de Est si din anul 2016 este prezenta si in Romania prin sucursale in orase precum Bucuresti, Iasi si Timisoara, dar si prin parteneri care ofera imprumuturi in numele celor de la Mogo.

credit auto

Imprumut rapid nebancar

Daca ai gasit masina second hand potrivita si mai ai nevoie de o anumita suma de bani pentru a putea sa o achizitionezi, atunci Mogo este gata sa iti ofere un imprumut rapid nebancar. Pentru a obtine un astfel de imprumut rapid nebancar de la Mogo trebuie doar sa detii o carte de identitate permanenta, sa ai varsta de peste 21 de ani si sa fii cetatean roman. Acordarea unui astfel de imprumut rapid nebancar de la Mogo pentru leasing auto rulate persoane fizice dureaza cel mult 15 minute.

Leasing auto rulate

Atat au nevoie cei care lucreaza la Mogo pentru a evalua dosarul prin care soliciti leasing auto rulate persoane fizice. Este important sa stii ca pentru un astfel de leasing auto rulate persoane fizice de la Mogo trebuie sa detii 20% din valoarea masinii pe care vrei sa o cumperi, iar restul de 80% poate reprezenta imprumutul de la Mogo in limita a 45000 de lei. Acest imprumut rapid nebancar poate fi rambursat intre 6 luni si 60 de luni, in functie de alegerea ta.

Leasing auto rulate persoane fizice

Leasing auto rulate persoane fizice

Pe langa faptul ca la Mogo poti obtine foarte rapid un leasing auto rulate persoane fizice, poti de asemenea apela la amanet auto. Astfel, daca ai deja o masina si ai nevoie de un credit pentru diverse nevoi personale, poti oricand solicita un imprumut si sa girezi respectivul imprumut cu masina pe care o detii. Acest program de amanet auto se numeste Leaseback si este mai mult decat un amanet auto prin faptul ca obiectul garantiei creditului, masina, ramane in continuare in folosinta ta. Mai mult decat atat, ai siguranta ca acest program de Leaseback este reglementat din punct de vedere legal si se afla sub stricta supraveghere a celor de la BNR.

Tine minte! Cu un imprumut rapid nebancar de la Mogo poti sa cumperi mult mai usor masina second hand pe care ti-o doresti. Si totul in siguranta, cu transparenta si extrem de rapid.