tractari auto brasov

Cum sa alegeti o firma de tractari auto din Brasov

Daca pana in urma cu cativa ani un autoturism era un moft si nu oricine si-l permitea, astazi situatia s-a schimbat, autoturismul a devenit o necesitate si este foarte dificil sa te descurci fara. Acum sunt mai accesibile ca pret si pot fi cumparate in rate, sunt multe anunturi cu vanzari masini second hand timisoara plata in rate. Spuneam ca masina este o necesitate, asa este, fara nu poti ajunge la timp si nu te poti deplasa unde ai nevoie, asta pentru ca nici nu vreau sa aduc in discutie mijloacele de transport in comun si conditiile din ele.

In afara de beneficii o masina are si cheltuieli periodice pentru intretinere, combustibil, asigurare, piese de schimb etc.

Timbrul de mediu
Din februarie 2017 de cand statul a scos timbrul de mediu parca s-a umplut orasul de masini, poluare, trafic, accidente si putine locuri de parcare. Personal ma bucur ca nu mai exista o taxa pentru inmatriculare, era utila doar pentru stat, un abuz. Nu imi place sa vad harburi pe patru roti care fumega mai rau ca un furnal circuland pe strazi, dar asta este un alt discurs despre cum trec ei verificarea la RAR si ITP.

In ultimul timp am inteles ca se vorbeste despre introfucerea unei taxe noi pentru a opri importul de masini second hand, pe motiv de poluare. Nimic de zis, insa ca de fiecare data cred ca interesele sunt altele, de exmplu cine ar castiga cel mai mult din asta? Statul din taxa si producatorii autohtoni de masini, gen Dacia nu?

Sincer mai bine o cazatura din Germania decat sa ma intorc la dacie, oricat de modernizata ar fi.

Cine profita de pe urma masinilor second hand?
Toata lumea, samsarii, benzinariile, statul, dezmembrarile auto datorita cerintei mari de piese ieftine, service-urile mecanice, serviciile tractari auto Brasov, firmele de asigurari, magazinele de piese auto, etc.

Cine pierde?
Noi toti, poluarea si accidentele provocate de aceste rable ne ucid.

Recomandare
Daca iti cumperi masina second hand ia in calcul sa ii faci o revizie tehnica amanuntita, fiind veche ai sanse sa te lase la drumul mare. Ar trebuie sa ai in agenda numarul unei firme de tractari auto in caz ca intampini probleme. Alege o firma de tractari cu experienta in domeniu, daca este posibil din recomandarile cunoscutilor. Este greu sa alegi singur pentru ca sunt multe oferte iar firmele ofera cam aceleasi servicii.

In caz ca o sa pleci la drum si apar probleme contacteaza firma de tractari, nu incerca sa remorchezi masina pentru ca risti sa produci daune mai mari sau sa fii amendat de catre Politie daca remorcarea nu este facuta corespunzator. In functie de cat esti de departe de casa ia in calcul o diagnoza auto, este posibil sa fie mai avantajos sa stai sa repari masina acolo decat sa platesti transportul auto pana acasa.